Новини и статииКак да изберем подходящ колан?
Мъжете имат възможност да избират сред много по-малко аксесоари от жените. Затова е важно изборът им да е перфектен. Функцията на колана отдавна не е само да придържа панталоните. Той придава завършен вид на облеклото Ви и подсказва какви са Вашите вкусове. Затова, когато избирате, имайте предвид, няколко неща.


Коланът трябва да е с подходяща ширина. Това зависи от фигурата Ви и ширината на гайките на панталона. Ако сте висок, по-широк колан ще Ви седи по-добре. 
 
Материалът, от който е направен, е от голямо значение. Повечето МЪЖКИ КОЛАНИ ANGY FASHIPN са изработени от естествена кожа. С тях ще изглеждате елегантно и шик. Дизайнерските колани обикновено също са от висококачествена естествена кожа. Красиви са и можете да ги носите дълго време. Единственият недостатък е цената им. И все пак, ако купувате кожен колан, материалът трябва да е с максимално високо качество. Освен, че изглеждат зле, коланите от некачествена изкуствена кожа се износват много бързо и съвсем скоро отново ще трябва да си купувате нов. 
 
Има лесен начин, по който да разпознаете дали кожата е добра или не. Натиснете и леко я одраскайте с нокът.  Ако се възстановява бързо, значи е качествена. 
 
Задължително ли е коланът ви да е от кожа? Не, разбира се. Можете да се спрете и на платнен. Той дори ще изглежда по-добре с ежедневните ви панталони и дънки.  
 
Размерът на колана зависи от талията ви. Според специалистите дължината му трябва да е с 5 – 6 см по-голяма от обиколката й. Не знаете колко е обиколката на талията ви? Тогава просто премерете колана. След като го закопчаете, краят му не бива да стърчи между първата и втората гайка. 
 
Много мъже не обръщат внимание на токата на колана, който избират, но тя също е от значение. Гледайте на нея като на бижу. Катарамата изразява темперамента и вкусовете Ви. Ако се колабете между две различни, проверете коя е по-подходяща за размерите Ви. Може би сте по-дребен мъж с крехка структура. Тогава голямата катарама ще е възможно най-лошият избор, защото ще изглеждате несъразмерен. 

Токите които предлагаме в ANGY FASHION се правят от различни материали – сплави, неръждаема стомана, мед, бронз, злато, сребро, дори пластмаса. Съобразете вида и материала с това дали коланът Ви е за ежедневна употреба или за официални случаи. С какъв тип пантолони ще се носи. Колан с изчистен дизайн и по-обикновена тока е идеалното решение за ежедневни и полуофициални облекла. При официални случаи можете да носите колан със златиста катарама, но не прекалявайте с лъскавото. То обикновено с счита за проява на лош вкус. 
 
Когато сте с костюм, трябва коланът и обувките Ви да са в един цвят. Свръх елегантните мъже дори предпочитат да са изработени от една и съща материя.  Когато сте спортно облечен – с дънки например и носите платнен колан, можете да го съчетаете с цвета на обувките или с цветовете на цялото си облекло. 
 
Независимо дали сте с дънки, костюм, комбат панталони – обръщайте внимание на детайлите. Защото те са тези, по които се разпознава елегантният мъж. 
 
Има няколко правила с които трябва да се съобразявате винаги. Можете да ги научите ТУК.