Новини и статииВидове портфейли
Правилно избраният портфейл определено прави живота ви по-лесен. Подберете модел, който ще отговаря максимално на нуждите Ви и ще издържи на експлоатация дълго време.МЪЖКИТЕ ПОРТФЕЙЛИ
на ANGY FASHION се правят от няколко вида кожа. Тези от свинска се износват най-трудно. Тя е много устойчива, не се драска и ожулва лесно. Спокойно можете да носите портфейла, направен от нея и в чантата и в задния си джоб. Той винаги ще изглежда добре. Поради тези й качества свинската кожа често се използва за направата на портфейли за пътувания.
  
Агнешката кожа е много фина. Тя е мека и гладка на пипане. За съжаление се наранява много бързо, по нея не бива да се поставят никакви знаци или марки. Не може да носите портфейл от агнешка кожа в задния си джоб, защото само след месец той вече ще е деформиран.
 
По-добре е да се спрете на портфейл от телешка кожа. Макар и с по-груб външен вид, той ще ви служи дълго. За портфейлите от набук може да се каже същото. Набукът всъщност е кожа от едър рогат добитък с високо качество. Тя е обработена така, че повърхността й да стане гладка и мека (прилича малко на кадифе). 
 
Тъй като по света отглеждането на щрауси става все по-популярно, кожата на тези птици вече се употребява и в модната индустрия. Щраусовата кожа се смята за една от най-добрите и най-трайните. Портфейлите, направени от нея са скъпи, луксозни и издържат дълго. 
 
Ако пък четете на етикета, че харесаният от  Вас модел е от змийска или крокодилска кожа, това обикновено означава, че използваната кожа е така обработена, че най-горният й слой да прилича на такава. 
    
След като прецените кой материал е най-подходящ за Вас, помислете за функционалността. 

КЛАСИЧЕСКИЯТ ПОРТФЕЙЛ на ANGY 
се сгъва наполовина и разполага с две секции. В него можете да носите книжни пари, има джобове за кредитни карти и прозрачен джоб, в който да носите документи. 
 
Друг модел е портфейлът, който се сгъва на две, но има три секции. Той е по-тесен и по-малък, има място за кредитни карти, за пари и прозрачен джоб за документи. По-функционален е, винаги е модерен и обикновено се побира в предния джоб на ризата. 
 
Ако имате много кредитни карти, значи трябва да си потърсите портфейл за кредитни карти с двойно повече слотове. Той е доста по-голям от предните два модела. 
 
Строителните работници най-често използват портфейли, чиито секции се затварят с цип. Така не губят парите си и запазват разделите чисти, без прах. Имат слотове за кредитни карти, задно отделение с цип за монети и място за  пари в брой.
 
Портфейлът тип „акордеон” също е с цип. Изглежда доста компактен, а когато го разтворите виждате няколко секции с възможност за прибиране на пари в брой, лични документи и кредитни карти. 
 
По-младите мъже и велосипедистите, често си избират ПОРТФЕЙЛ С ВЕРИГА. Той се закрепва към панталоните за допълнителна сигурност. 
 
Някои господа предпочитат портфейл с щипка за пари. Той прилича на обикновения, но всъщност няма отделения и странични джобове. Снабден е само с най-необходимото. Щипка, която придържа книжните пари и слотове за кредитни карти. 
 
Ако пътувате често, най-удобно е да имате и един портфейл за пътуване. В него можете да съберете всичко необохдимо – книжни пари, кредитни карти, монети, химикалки, документи.
 
Най-популярните цветове на кожения портфейл са нюасни на кафяво, бордо и черно. 
 
Обмислете добре какъв модел би ви пасвал най-добре и не правете компромиси с цената. Така ще имате по-дълго време наистина УДОБЕН И СТИЛЕН ПОРТФЕЙЛ.