ЧорапиЧорапи -02 в момента не са в наличност

Чорапи -02 в момента не са в наличностДобави в кошницата »


Цена: 5.00лв.

Код: 02
За чорапите ...

Поради причината, че няма задоволително количество от правила, които да бъдат следвани, когато става дума за чорапите. Реално погледнато има няколко, които са ключа към изграждането на добро впечатление в околните. Определени видове чорапи следва да се носят в хармония със съответния случай, за пример също може да се даде и цветът на чорапите, той трябва да се избира в комбинация с цялостния външен вид, така че да пасва на 100%. За да сте сигурни, че не "саботирате" своя стил, хвърлете поглед на списъка по-долу и направете усилие да поправите всяко отклконение, което бихте имали в сферата на чорапите.

Белите чорапи са за спорт

Може би най-нарушаваното правило в модата — да се носят бели чорапи извън спортните дейности – и като цяло много разпространено. Точно преди ден, в действителност, аз видях един изтупан мъж носещ качествен черен костюм с черни официални обувки, но когато седна изкочиха три сантиметра бели чорапи, което тотално развали неговия външен вид и го караше да изглежда някак нелепо.

Ако отивате на спортна зала, белите чорапи пасват. Също така пасват, дори изглеждат по-добре от черни чорапи, ако практикувате спорт на игрището в квартала или сте излезли за забавление. Дори с дънки би трябвало да носите черни чорапи, така че сложете в гардероба си белите чорапи близо до дрехите за разпускане и ги дръжте на голямо разстояние от официалното ви облекло.

Официалните обувки изискват официални чорапи

Ако ще носите официални обувки, не можете да носите спортни или още казано атлетични чорапи – няма значение от цвета им. За пример, просто не е достатъчно чорапите ви да са черни. Причината за това правило е следната : Атлетичните чорапи са често по-обемни от официалните чорапи, защото те обикнковено са направени от по тежък памук или други материали, за това те старателно изпъкват около обувките. Плюс това, атлетичните чорапи са често с ръбове и контрастът евтини, ръбати чорапи срещу гладки, високо-качествени официални обувки изглежда чудато в сравнение с носенето на официални чорапи с официални обувки. Ще е и много по лесно да се обуят обувките. Тънкият материал ще значи, че всяко внимание фокусирано върху зоната на ходилата ще остане концентрирано в елегантните ви обувки вместо в чорапите

Паснете чорапите с панталоните, не с обувките

Когато ностите официални или неофициални панталони, като изключим дънките, цвета на чорапите трябва да бъде функция от цвета на панталоните а не от – обувките. Черни панталони трябва очевидно да вървят с черни чорапи, и кафяви панталони с кафяви чорапи. Същото важи и за сини и сиви панталони. Избирайте чорапите си внимателно за панталони в друг цвят. Опитайте няколко чифта чорапи, ако трябва, за да определите кои пасват перфектно на вашите панталони. Ако сте попаднали в дилема, по-тъмният цвят обикновено пасва по-добре. Причината, поради която е важно да определите пасващите на вашия панталон чорапи е примерно, ако ви се наложи да си сваляте обувките или да сядате, в следствие на което вашите чорапи ще се открият, а чорапи, които с в унисон с панталоните карат вашия външен вид да изглежда циялостен и завършен. Информативно ще ви кажа, че чорапи, които с в разрес с вашите панталони ще развалят един, иначе страхотен външен вид.

Цялата статия можете да прочетете ТУК.