РъкавициРъкавици -05

Ръкавици -05Добави в кошницата »


Цена: 34.00лв.

Код: 05
Шест вечни правила

Всеки мъж си е задавал въпроси за необходимостта от съвпадение на цвета на чорапи и панталон в определен момент от живота си. Ето някои важни модни насоки, внасящи малко яснота за правилата на модата.

Коланът винаги трябва да съответства на обувките. Това е едно добро правило, опростяващо обличането. Най-добре разчитайте на традиционната гама – черно, тъмно или светло кафяво. Всякакви други цветове ще ви затруднят, заради безбройните си нюанси. Ако носите тиранти, това е твърде любопитен факт сам по себе си, но все пак, молим ви, не носете колан и тиранти едновременно – или едното или другото.

Съчетанията на вратовръзки и ризи. Съчетанието на едноцветна риза с вратовръзка в същия, или почти същия цвят, е често срещано. Но ние ви предизвикваме да поекспериментирате малко с цветовете. Вратовръзката е чудесен начин да подчертаете своята индивидуалност, но винаги залагайте на добрия вкус. Вратовръзките с шарка могат да ви подведат, затова просто се постарайте те да пасват на ризата, с която ги съчетавате. И най-добре избягвайте модните щампи по вратовръзките, тъй като модата се мени изключително бързо. Добре е да знаете и можете да правите различните възли за вратовръзки, тъй като различните възли "говорят" различни неща за вас. А що се отнася вратовръзки на клипс – просто кажете "НЕ".

Плохи срещу панталони с плоска предница. Мъже избягват плоските предници на панталоните по неясни причини, а те стоят далеч по-добре от панталоните с плоха в общия случай. Плохата придава излишна ширина в ханша. Ако искате повече ширина, за удобство, купете панталон с един размер по-голям, но с плоска предница, вместо такъв, с плоха.

Чорапи. Основно правило е, цвета на чорапите да съвпада с цвета на панталона, или да е възможно най-близък до него. Ако панталона е черен, изборът е лесен и ясен, но не е необходимо чорапите да са едноцветни. Дори, една семпла шарка в друг цвят, е препоръчителна. Но еднаквостта в цвета на чорапи, панталон и обувки е сигурна предпоствака за добър външен вид. Вероятно е излишно да споменаваме, но белите чорапи оставете за фитнеса.

Ръчен часовник. Той е единственият и най-важен аксесоар, който мъжете могат да носят спокойно. Инвестирайте в един наистина добър часовник, отговарящ на собствения ви стил и начин на живот. Все пак, ако обичате да сменяте часовниците си според случая, постарайте се да съчетавате цвета на каишката на часовника с този, на колана.

Цялата статия можете да прочетете ТУК.