ПортфейлиМъжки Портфейл-ест. кожа - цвят черен , Р-Р 12см./9,5см. - 05

Мъжки Портфейл-ест. кожа - цвят черен , Р-Р 12см./9,5см. - 05Добави в кошницата »


Цена: 19.00лв.

Код: 05
Видове портфейли

Правилно избраният портфейл определено прави живота ви по-лесен. Подберете модел, който ще отговаря максимално на нуждите Ви и ще издържи на експлоатация дълго време.

МЪЖКИТЕ ПОРТФЕЙЛИ на ANGY FASHION се правят от няколко вида кожа. Тези от свинска се износват най-трудно. Тя е много устойчива, не се драска и ожулва лесно. Спокойно можете да носите портфейла, направен от нея и в чантата и в задния си джоб. Той винаги ще изглежда добре. Поради тези й качества свинската кожа често се използва за направата на портфейли за пътувания.

Агнешката кожа е много фина. Тя е мека и гладка на пипане. За съжаление се наранява много бързо, по нея не бива да се поставят никакви знаци или марки. Не може да носите портфейл от агнешка кожа в задния си джоб, защото само след месец той вече ще е деформиран.

По-добре е да се спрете на портфейл от телешка кожа. Макар и с по-груб външен вид, той ще ви служи дълго. За портфейлите от набук може да се каже същото. Набукът всъщност е кожа от едър рогат добитък с високо качество. Тя е обработена така, че повърхността й да стане гладка и мека (прилича малко на кадифе).

Тъй като по света отглеждането на щрауси става все по-популярно, кожата на тези птици вече се употребява и в модната индустрия. Щраусовата кожа се смята за една от най-добрите и най-трайните. Портфейлите, направени от нея са скъпи, луксозни и издържат дълго.

Ако пък четете на етикета, че харесаният от Вас модел е от змийска или крокодилска кожа, това обикновено означава, че използваната кожа е така обработена, че най-горният й слой да прилича на такава.

След като прецените кой материал е най-подходящ за Вас, помислете за функционалността.

Цялата статия можете да прочетете ТУК.