РъкавелиРъкавели -118

Ръкавели -118Добави в кошницата »


Цена: 18.00лв.

Код: 118
Ръкавели

Копчетата за ръкавели са най-добрия начин за персонализиране на тоалета. Те са от малкото предмети тип бижу, които са характерни за мъжа. Проблема с копчетата за ръкавели, е че има такъв богат избор откъм стилове на копчета, които често объркват мъжете и водят до избор на неподходящи копчета или такива които са дисонанс с облеклото им. Както някои мъжки копчета за ръкавели могат да бъдат доста скъпи, така е и важно да се направи първо правилния избор, и ако можете за изберете чифт копчета които ще можете да носите с повечето дрехи от гардероба ви.По този начин ще удължите използването и стойността им.

Видове копчета за ръкавели - Когато избирате вашите копчета, трябва да сте внимателни към избора на техния стил. Има много нови копчета за ръкавели с уникален дизайн, които се предлагат, и ако чувствате че те отговарят на вашата персона, тогава ги купете. Също се предлагат и много копчета за ръкавели които представляват професии. Класическият стил на копчетата се е доказал като подходящ за носене на голям брой тоалети.

Цвят – Изберете копчета които съответстват или допълват цвета на вашата риза. Имайте на ум и за цвета на вратовръзката която носите. Ако носите часовник, сложете копчета за ръкавели, които съвпадат с метала от който е направен вашият часовник. Същото правило важи и за други аксесоари, ако имате например златен пръстен, носете златисти копчета, за сребърен, сребърни и т.н.

Цялата статия можете да прочетете ТУК.